Jó szerencsét! A Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum Kohászati Múzeumának honlapja!

    Tárlatvezetés 

Főoldal Fel 50 ÉV Érdekességek Fotógaléria Fazola Fesztivál

 

Főoldal
Fel

 

 

 

Mindkét múzeumban igény esetén a csoportos látogatók részére szakmai tárlatvezetést biztosítunk. A tárlatvezetés kiterjed a múzeum állandó kiállításának ismertetésére és annak kohászattörténeti vonatkozásaira. A tárlatvezetés során kollégáink bekapcsolják a kohászati technológiákat szemléltető modelleket, illetve ismertetik a technológiákat és a berendezések működését. Iskolai csoportok részére különösen javasoljuk, hogy vegyék igénybe ezt a szolgáltatást, mivel a múzeum jellegéből fakadóan számos kiállítási tárgy értelmezése általános műveltségű látogatók számára meglehetősen nehézkes. A tárlatvezetésért, mivel ez választható többletszolgáltatás, az alábbiakban meghatározott térítési díjakat kérjük, amivel látogatóink múzeumunk fenntartásához járulnak hozzá.

A tárlatvezetés díja:

Létszám Magyar nyelvű Német nyelvű
1-5 fő 400 Ft/fő 600 Ft/fő
6-20 fő 3500 Ft/csoport 6500 Ft/csoport
20 fő 5500 Ft/csoport 8500 Ft/csoport

 

Múzeumaink látogatásának tervezésénél kérjük vegyék figyelembe, hogy az épületek áteresztőképessége legfeljebb 30 fős csoportok egyidejű látogatását teszi lehetővé. Tárlatvezetést 10 főnél kevesebb létszámú látogatói csoport (pl. család) esetén is lehet igényelni, amennyiben vállalják az összetételük szerinti legalacsonyabb tárlatvezetési díj megfizetését. Tárlatvezetési igényüket kérjük jelezzék előre a múzeum elérhetőségein, hogy a látogatás időpontjában biztosíthassuk a kért szolgáltatást. Német nyelvű tárlatvezetési igényüket kérjük, mindenképpen egyeztessék látogatásuk előtt munkatársainkkal.

A Fazola Feszitvál fő támogatói:


Miskolc M. J. Város Önkormányzata

- Kohászati Ágazati Párbeszéd Bizottság

 

 

 

 

Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum Kohászati Múzeuma          Tel: (+36)46/379-375          E-mail: kohmuz@kohmuz.t-online.hu

 

 

 

A múzeum fenntartója az

 

                                               Utolsó módosítás dátuma: 2013.12.04. 11:55